Przechodzac do kakretow- mianowicie, zamierzam jutro na zkrzowku zaliczyc nurka . Szukam chetnego partnera, ktory zechcial by mi towarzyszyc. Z gory glebokie dzieki za odpowiedzi..

Moderator: Kadra
rafik-1 pisze: zamierzam jutro na zkrzowku zaliczyc nurka
Katarzyna (kot) pisze:zapraszam też kokarolla oraz Piotra_C
Katarzyna (kot) pisze:testowanie kołowrotków i posiada jakieś kołowroty
Piotr CE. pisze:rafik-1 pisze: zamierzam jutro na zkrzowku zaliczyc nurka
Hmmm![]()
![]()
![]()
Katarzyna (kot) pisze:zapraszam też kokarolla oraz Piotra_C
Niestety jutro muszę byc na śląskuKatarzyna (kot) pisze:testowanie kołowrotków i posiada jakieś kołowroty
Kołowrotków nie posiadam, ale mam za to bardzo fajne worki do testowaniaWarto byłoby w najbliższym czasie dac nura bo ciekawi mnie opinia Twoja. Kiedy znów będziesz w Krakowie?
Opinia innych nurów też jest dla mnie cenna, więc jeśli ktoś jest chętny do przetestowania bez żadnych zobowiązań pierwszych worków produkcji polskiej, to dajcie znac
Piotr CE. pisze:Niestety jutro muszę byc na śląsku
rafik-1 pisze: Piotr CE. a cos wiecej na temat tych worków....?
Katarzyna (kot) pisze:]jestem teraz cały tydzień w Krk.
Katarzyna (kot) pisze:ojj, ja jutro też nie dam rady, ale b chętnie w środę lub czwartek.
Rafik?
Ktokolwiek?
zapraszam też kokarolla oraz Piotra_C - zawsze chętnych do nurów po Dzikiej Stronie, bo ostatnio siedziało się po tej niedzikiej, więc pora na tę drugą.
poza tym - jeśli ktoś by miał ochotę na nura pt. testowanie kołowrotków i posiada jakieś kołowroty lub nie posiada kołowrotów, ale posiada chęci, to też zapraszam! ! !
rafik-1 pisze:Spoko karzdy ma jakieś zajęcia. Już zaliczyłem solo...NURA . Wiem , że z zapytaniem wyskoczyłem jak Filip z Konopi, ale warto było zapytac..
Pozdrawiam wszystkich Nurasów-(ki)
rafik-1 pisze:Dziekuje wszystkim za podpowiedzi, a zwlaszcza koledze z Krakena za podpowiedz w sprawie zapytania na forum.
kokaroll pisze:SOLO -przecież tak nie można!!![]()
![]()
![]()
![]()
p.s.witaj w klubie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości