07/11/2011 Woda góra: 11,dół 5. Wizura miażdżąca,chyba najlepsza w tym roku(zobaczymy ile potrzyma):-D-nie widać wody ,na półce z krasnalem specjalnie odpływałem na ok.15 i więcej metrów czy uda mi się zgubić z pola widzenia partnurów.Nie udało się .Za autobusem i od trabanta drogą w dół cały czas wizura nawet na dnie min.8-12m.Dopiero w rejonie przed fiatem widać że coś zaczyna bełcić.
ciepło- namówił mnie taki jeden na nura w pianie -- temp góra 7 st dół 24 m 5 st. widoczność 6-8 metra. kolega szczupak powiedział -- a dobry dzień dawno was nie było---
Temp wody 5st w calym przedziale glebokosci. Wizura rewelacja ! Droga zjazdowa lekko przypruszona sniegiem. Przy bocznej drodze pojawil sie zwiastun lodu... na razie cienki i niewielki, ale dobre i tyle
22-12-2011 Woda jak pisał Tomek nadal góra 5,dół 5. Wizura do 10m. Na dnie w rejonie nyski gęsty bełt. Droga zjazdowa zaśnieżona i z lodem ale jeszcze bez większych problemów się dojedzie. Jama(domek) suma się zawaliła,spadły kamienie -nie ma wejścia.
17/01/2012 Zakrzówek już mocno zimowy.Droga zjazdowa oblodzona i przysypana śniegiem ale jeszcze wjazd i wyjazd bez większych problemów. Na wejściu między wiata Krakena i Nautiki cienki lód-jak będzie nadal mroźno to raczej zamarznie. Woda w całym zakresie 4 stopnie. Wizura do 10m,od 28 m bełt. :pa:
Zakrzowek zamarzl ! A dokladnie zamarzlo zakole tam gdzie sa drabinki, Tablica Papieska, nastepnie obie drogi, zatoczka gdzie jest Stefan, oraz przewezenie miedzy zbiornikami. Do wody mozna wejsc tylko po schodkach z lewej strony (ale i to pewnie szybko sie zmieni) Lod ma jakies 3cm grubosci (za malo zeby po nim chodzic, za duzo by sie bezpiecznie wynurzyc ) Droga zjazdowa biala, ale bez problemu mozna wyjechac.